Slovo ředitelky školy k zahájení školního roku 2013/2014

28. srpna 2013

Vážení rodiče, žáci a přátelé školy,
vítám Vás po prázdninách na našich webových stránkách, kde se dozvídáte o naší škole mnoho zajímavých informací. Srdečně Vás zvu na slavnostní zahájení nového školního roku 2. září. Přivítáme mezi námi prvňáčky za přítomnosti všech učitelů, žáků a zástupce zřizovatele městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz.
Milí žáci, v době prázdnin jsme nezaháleli. V rámci modernizace školy jsme kompletně zrekonstruovali dvě učebny, některé třídy byly opětovně vymalovány, jiné vybaveny novým školním nábytkem. Bylo provedeno mnoho dalších úprav a prací. Neustále děláme vše proto, abychom Vám vytvořili co nejlepší prostředí pro výuku a vzdělávání. Připravujeme pro Vás mnoho nových aktivit, ale i tradiční akce a osvědčené projekty. A hned tou první aktivitou bude pro žáky 2. stupně v druhém týdnu měsíce září pobyt v Polsku, v únoru lyžařský kurz, a to vše v rámci projektu Přes hranice za sportem, dále připravujeme ozdravné pobyty pro žáky 1. stupně v měsíci listopadu a pro žáky 2. stupně v měsíci dubnu a mnoho jiných akcí.
Nezapomeňte na naše osvědčené přísloví, které zní: „Učení je jako plavání proti proudu – ustaneš chvíli a vrátíš se o míli“
Milí žáci, přeji Vám všem úspěšný školní rok.

Mgr. Anna Krasulová , ředitelka školy
Přehled dalších článků | Autor: Mgr. Anna Krasulová | Počet přečtení: 922x


Další informace

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola
Ostrava Gajdošova, p.o.

Gajdošova 9/388,
702 00 Ostrava

IČ: 61989088
tel.:     596 627 610
fax.:    596 634 126    
ID datové schránky: ma6mqrz

Více informací